Наши графичари-креативци


Моника Балева I 4

обожава цртање, а се занимава и со моден дизајн Моето слободно време го користам за да цртам, цртањето ме опушта. Модниот дизајн ме интересираше уште од мали нозе. Тоа е мојот сон. На 13 години завршив курс и од тогаш поголемиот дел од мојата облека ја дизајнирам и си ја шијам самата.


Петар Велјановски I 4

прави своја музика и видео-клипови Да правиш музика е чувство кое те опушта, те носи низ многу светови, шарени, еднобојни и слично. Повеќето луѓе мислат дека е многу тешко да се создаде една песна, но со љубов таа тежина не се ни забележува.
Image-GivestImage-Givest

ГрафопресImage-Givest